Agenda

Sven Ratzke

Sven Ratzke is de HOMME FATALE in Theaters Tilburg

Wanneer: 14 oktober 2017 van 20:15 tot 22:25 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €20,50
Bestel tickets

Sven Ratzke is de HOMME FATALE in Theaters Tilburg

Op zaterdag 14 oktober komt Sven Ratzke naar Theaters Tilburg met zijn voorstelling HOMME FATALE. Is het altijd de ‘femme’ die fataal is, de man verleidt en in het ongeluk stort? De Nederlands-Duitse extravagante Sven Ratzke draait het om en zet de rebellen, buitenbeentjes en oplichters in zijn show centraal.

Wereldwijd heeft Ratzke een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. De sympathieke diva speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. Gelukkig voelt hij zich naast al die grote concertzalen ook erg thuis in Tilburg. Na drie Late Night Shows afgelopen seizoen, komt hij nu naar de schouwburg.

De beste singer-songwriters

Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin hij meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in opvallende outfits: niemand minder dan de Franse topontwerper Thierry Mugler ontwerpt de kleding voor deze show.

Kaartverkoop

HOMME FATALE (try-out) vindt plaats op zaterdag 14 oktober om 20:15 uur in schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht