Agenda

Swan market

Swan Market Tilburg in de Wagenmakerij

Wanneer: 10 februari 2019 van 11:00 tot 17:00 Waar: De Wagenmakerij Entree: Gratis

Swan Market Tilburg in de Wagenmakerij

Zondag 10 februari komt de  lifestyle market weer naar de Spoorzone in Tilburg! Bezoek de Swan Market en struin met een heerlijke warme choco of glühwein in de hand tussen de allermooiste producten en vind hier je inspiratie voor het nieuwe jaar!

Vanaf 11:00 uur kan het Swannen beginnen! Ben je ook zo’n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest unieke interieuritems of draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal? Je vindt je het hier allemaal!

Met zo’n 80 standhouders wordt ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod gecreëerd . Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, betaalbare kunst en veel meer wordt aangeboden door de deelnemers van Swan Market.

Op de Swan is het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen ze graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl de muzikanten jou ondertussen vermaken met de fijnste deuntjes. Dit wil je toch niet missen?!

Praktische informatie

  • Zondag 10 februari
  • 11.00 – 17.00 uur
  • Wagenmakerij Spoorzone 013
  • Gratis entree
  • Parkeren in de omgeving is gratis, op het terrein €1,- per uur.

Locatie

Reageer op dit bericht