Agenda

swan market

Swan Market Tilburg in de Wagenmakerij

Wanneer: 20 mei 2018 van 11:00 tot 17:00 Waar: De Wagenmakerij Entree: Gratis

Swan Market Tilburg in de Wagenmakerij

Shop jouw cadeautjes en must-haves op het gebied van kleding, design, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, vintage, interieur items en meer tijdens de Swan Market Tilburg. De Swan Market vindt dit jaar plaats op zondag 20 mei.

Swan Market Tilburg

Op zoek naar unieke handtas, een handmade sieraad, of heerlijke Italiaanse olijfolie als cadeau voor je collega? Of wil je gewoon wat mooie interieurspulletjes kopen voor in huis? Bij Swan Market zit je goed!

Naast al die waanzinnige cadeau’s die je kunt kopen, kun je ook gewoon genieten van een heerlijk taartje, biertje en gerecht van een van de food stands binnen en buiten. Muzikanten, zowel opkomend als gerenommeerd talent, zorgen voor heerlijke deuntjes. Biertje erbij en je zondag is compleet!

Uiteraard zal er tijdens de aankomende editie weer een erg divers creatief aanbod te vinden zijn bij circa 130 standhouders. Dankzij de extra ruimte is er extra veel aanbod! Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast de markt, het Food Court binnen én buiten, het podium, zullen er ook diverse activiteiten zijn voor de kleine Swanners.

  • Locatie: Wagenmakerij, Spoorzone Tilburg
  • Datum: zondag 20 mei 2018
  • Tijd: van 11:00 uur tot 17:00 uur
  • Entree: gratis

Locatie

Reageer op dit bericht