Agenda

Swim fight cancer

Swim to Fight Cancer in de Piushaven

Wanneer: 25 augustus 2019 van 13:00 tot 20:00 Waar: Piushaven Entree: Gratis

Swim to Fight Cancer in de Piushaven

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Het is een ziekte waar helaas velen van ons mee te maken krijgen. Tijdens Swim to Fight Cancer wordt er geld ingezameld voor gericht kankeronderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Na een geweldige eerste editie in 2018 stroomt de Piushaven op 25 augustus dit jaar weer vol met de zwemmers van de Swim to Fight Cancer Tilburg. De lokale organisatie van betrokken Tilburgers, onder de hoede van de landelijke stichting Fight Cancer, maakt de Swim dit jaar nóg toegankelijker. Verschillende afstanden waaronder voor kinderen, senioren, vriendenteams én bedrijventeams maken dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan de strijd tegen kanker, ook de wat mindere zwemmers. Natuurlijk zullen ook dit jaar weer zwemclinics worden georganiseerd, zowel in het zwembad als in open water, zodat iedereen goed voorbereid kan verschijnen op 25 augustus!

Inschrijven

Wil je zelf ook meedoen aan Swim to Fight Cancer? Dan kun je jezelf inschrijven via de website van de organisatie. Je kunt meedoen als team (volwassene, deelenemer met handicap, kids, business team) of als individueel (volwassene, deelnemer met handicap en kids). Ook kun je meedoen aan het evenement als vrijwilliger.

In het kort

  • Zondag 25 augustus 2019
  • Tijd: 13.00 – 20.00 uur
  • Locatie: Piushaven

Locatie

Reageer op dit bericht