Agenda

Swingpaleis

Swingpaleis in DUDOK Tilburg

Wanneer: 7 oktober 2017 om 21:00 uur tot 8 oktober 2017 om 02:00 uur Waar: Dudok Tilburg Entree: €5

Swingpaleis in DUDOK Tilburg

Zaterdag 7 oktober trapt DUDOK af met weer een nieuwe editie van het swingpaleis. Een avond met muziek van alle popjaren, en de dansvloer bepaalt. Begonnen in oktober 2011 is het Swingpaleis uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken. Het seizoen 2017-2018 trapt af met alweer de 36ste Swingpaleis, dit keer weer in DUDOK.

Laat je verrassen door de Muziekfreaks Ruud en Willem, met een mengeling van dampende funk, opzwepende discoritmes, zwoele soul, pakkende popsongs en swingende rocknummers. De nummers worden ouderwets afgedraaid, geen mix of skihut.

Het wordt weer een feest van herkenning, met gave film- en tv-clips. Dus trek je dansschoenen aan en laat je gaan in de mooiste danskapel van Tilburg. Entree? Een prijs uit het verleden: 5 euro! Dus wat let je? Kaartjes zijn te koop vooraf aan de bar bij DUDOK en aan de kassa die avond.

Andere Swingpaleis data zijn 3 nov Theater de Boemel, 9 dec en 31 mrt Jan van Besouw en 27 jan DUDOK.

Wie zijn de Muziekfreaks?

Al een groot aantal jaren is het de passie van de Muziekfreaks Willem vd Biggelaar en Ruud Uitslag om mensen te laten swingen op hun muziek en de bezoekers een puike avond te bezorgen.
Ze organiseren al sinds 2011 “het Swingpaleis”. Swingavonden in de kapel van Jan van Besouw in Goirle, het patronaatsgebouw DUDOK in Tilburg en voorheen in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek en Hercules Diessen. Voor meer info, check www.demuziekfreaks.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/deMuziekfreaks

Zaterdag 7 oktober | 21.00 – 02.00 uur | entree €5,- | DUDOK, Veemarktstraat 33, Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht