Agenda

Isabelle van Keulen

Tangoconcert met Isabelle van Keulen Ensemble bij Theaters Tilburg

Wanneer: 3 mei 2018 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €23,50
Bestel tickets

Tangoconcert met Isabelle van Keulen Ensemble bij Theaters Tilburg

Stervioliste Isabelle van Keulen (bij het grote publiek bekend als jurylid van Maestro) brengt met haar ensemble een nieuw tango-programma: een eerbetoon aan tangogrootmeester Astor Piazzolla. Concertzaal Tilburg heeft dit Tangoconcert onlangs bijgeboekt. Het concert vindt plaats op 3 mei.

Violiste Isabelle van Keulen heeft grote bewondering voor de grootmeester van de Argentijnse tango, Astor Piazzolla. In zijn muzieknoten laat hij de tango lachen én huilen. De titel van het concert Ángeles y Diablos (Engelen en Duivels) verraadt al de contrasten tussen de stukken. Muziek met directe lijnen naar de emoties, zoals alle composities van Astor Piazzolla. Door het contrasterende thema is er bovendien extreem veel afwisseling van stemmingen en tempi. Dat het ensemble geniet van het spelen van deze muziek is overduidelijk in hun liveoptredens. Ook de rol van Christian Gerber als arrangeur, voor juist deze bezetting, is zeer belangrijk voor het ensemble en het levert sublieme bijdragen op van de bandoneonist. De release van het gelijknamige album staat gepland in april 2018.

Verkoopinformatie

Ángeles y Diablos van het Isabelle van Keulen Ensemble vindt plaats op donderdag 3 mei in Concertzaal Tilburg. Tickets à € 23,50 zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht