Agenda

brouwerij frontaal

Tap Take-Over brouwerij Frontaal bij Café Hoegaarden

Wanneer: 21 oktober 2017 van 20:00 tot 00:00 Waar: Café Hoegaarden

Tap Take-Over brouwerij Frontaal bij Café Hoegaarden

Op zaterdag 21 oktober zal de brouwmeester van brouwerij Frontaal zijn beste bieren meenemen. Drie bieren op het vat en een groot aantal flesbieren van brouwerij Frontaal. Alle bieren zijn afzonderlijk te bestellen. O.a van het vat Imperial Dutch stout. Inloop vanaf 20.00 uur.

Over Café Hoegaarden

Sinds 1997 weten fijnproevers uit Tilburg en ver daarbuiten dit café te vinden. Maar ze zijn zoveel meer dan een gewoon café. Ze beschikken over hun eigen proeflokaal, waar hun gastheer en bierkenner Ron jou en jouw vrienden graag laat kennismaken met de lekkerste bieren van de Lage Landen. Daarbij is Café Hoegaarden het grootste speciaal biercafé in Tilburg en omstreken met meer dan 250 speciaal bieren.

Anno 2011 staat de familie Remie aan het roer van Tilburgs beste biercafé. Een café voor een Bourgondische lunch of een gezellige maaltijd. Een café voor een typisch Belgisch pintje met vertrouwde Hollandse hapjes. Een café, kortom, om thuis te komen. Alleen of met vrienden, in de middag of in de kleine uurtjes: je bent van harte welkom in de huiskamer van Tilburg aan het Piusplein 2, Café Hoegaarden.

Locatie

Reageer op dit bericht