Agenda

taystee

Taystee bij Theaters Tilburg

Wanneer: 22 mei 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €15
Bestel tickets

Taystee bij Theaters Tilburg

Zet alle zintuigen op scherp tijdens een Taystee-avond vol culturele acts en heerlijke hapjes! Plof neer op een stoel en laat je verwennen door amusement en culinaire versnaperingen.

Taystee

Maak een reis door verschillende culturen. Deze avond bestaat uit een aantal acts waarvan elke act komt met een borrelhapje. Kom bijvoorbeeld luisteren naar een djembé band terwijl je geniet van een Zuid-Afrikaans hapje of luisteren naar een zwoele jazzzangeres terwijl je je mini-hamburger oppeuzelt. De knusse sfeer, het Tilburgse Chef’s Level die de hapjes verzorgt en de enthousiaste presentatoren 2eazy zorgen mede voor een onvergetelijke avond.

Dit is een splinternieuw project verzorgd door een groepje derdejaars studenten evenementenorganisatie van ROC Tilburg. Zij werden aangenaam verrast toen ze te horen kregen dat zij hun eindexamen in de studiozaal van Theaters Tilburg mogen uitvoeren. Na veel brainstormen is dit het uiteindelijke idee geworden, want wie houdt er niet van eten en vermaak?

Neem je goede humeur en je leukste vrienden mee en taste the cultures!

Meer informatie

Taystee vindt plaats op woensdag 22 mei om 20:00 in de studiozaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn te koop op www.theaterstilburg.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht