Agenda

Temtation Island's Dj Brooklyn in Club Epic

Temptation Island’s Dj Brooklyn in Club Epic

Wanneer: 15 april 2017 van 23:00 tot 04:00 Waar: Epic Discotheek/club Entree: Gratis

Temptation Island’s Dj Brooklyn in Club Epic

Deze avond heeft Club Epic een special guest namelijk: DJ Brooklyn. Je kent hem ongetwijfeld als Merijn in Temptation Island. entree is gratis dus zorg dat je erbij bent op eerste paasdag!

Dj Brooklyn

Dj Brooklyn, wel bekend als Merijn Murk is niet alleen een Dj maar jullie kennen hem natuurlijk van.. jawel, TEMPTATION ISLAND. Tegenwoordig richt hij zich ook op een carrière als DJ. Als DJ Brooklyn reist hij de clubs af om mensen van verse hitjes te voorzien. Waar hij dat in het verleden als duo deed, is hij tegenwoordig éénmans. Werk van Merijn als DJ Brooklyn vinden we terug op SoundCloud.

De afgelopen jaren heeft Brooklyn al flink wat mooie feesten en evenementen op zijn naam mogen zetten. Van de beste schoolfeesten in Groningen tot aan de kust van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Zelfs clubs als Club Abe, Jimmy Woo, Nova, Club Vie en The VIP Room hebben een goede ervaring achter de rug met deze DJ. Naast draaien zit Brooklyn zeker niet stil in de muziek wereld. Eerder dit jaar remixte hij samen met het populaire DJ duo Team Rush Hour de hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. Waarna hij op 15 april op eerste paasdag in hartje Tilburg in Club Epic de sterren van de hemel gaat draaien.

Meer informatie

  • Datum: Zaterdag 15 april
  • Tijd: 23:00 tot 04:00 uur
  • Locatie: Club Epic
  • Entree: Gratis

Locatie

Reageer op dit bericht