Agenda

CYCLE

Tentoonstelling CYCLE door: Bram Braam en Anneke Eussen bij PARK

Wanneer: 26 november 2020 om 13:00 uur tot 29 november 2020 om 17:00 uur Waar: PARK Entree: Gratis
Bestel tickets

Tentoonstelling CYCLE door: Bram Braam en Anneke Eussen bij PARK

Van 7 november t/m 20 december toont PARK de tentoonstelling CYCLE met werk van Bram Braam en Anneke Eussen in een voor PARK speciaal ontwikkelde ruimtevullende installatie.

Bram Braam (NL,1980) woont en werkt al meer dan tien jaar in Berlijn en put zijn inspiratie uit deze rauwe grootstedelijke omgeving. Braam reflecteert op deze stad en toont de vele contrasten van deze stad in zijn werk. Hij traceert de sporen die mensen achterlaten en plaatst deze in nieuwe kaders. Contrasten als arm en rijk, glad en rauw worden samengebracht op een manier die je laat ervaren dat, in het juiste kader geplaatst, bouwpuin poëzie kan verworden.

Het werk van Anneke Eussen (NL,1978) heeft eveneens een nauwe verwantschap met de directe wereld om ons heen. Haar architecturale installaties, objecten en tekeningen worden veelal opgebouwd door het hergebruik van gevonden voorwerpen en bouwmaterialen. Het werk van Eussen is een onderzoek naar de tijdelijke gedaante van dingen en de sporen van tijd die deze met zich meedragen.

De installatie CYCLE is opgebouwd uit 200 pallets die geconstrueerd zijn tot een nieuw architectonisch landschap waarin contrasten als opbouw en afbraak, oud en nieuw, architectuur en landschap centraal staan en in combinatie met het autonome werk van de beide kunstenaars een nieuw geheel gaat vormen.

De kunstenaars zijn aanwezig, door corona, is er geen grote opening.

In het kort

  • Datum: 7 november t/m 20 december, vrijdag, zaterdag en zondag
  • Tijd: 13-17 uur op afspraak
  • Locatie: PARKWilhelminapark 53, 5041ED  Tilburg
  • Toegang: gratis

 

Locatie