Agenda

outbreak

(AFGELAST) Tentoonstelling: Outbreak – Wobby.club in De Pont

Wanneer: iedere Dinsdag, iedere Woensdag, iedere Donderdag, iedere Vrijdag, iedere Zaterdag, iedere Zondag Waar: De Pont Tilburg Museum voor Hedendaagse Kunst Entree: €12,50
Bestel tickets

(AFGELAST) Tentoonstelling: Outbreak – Wobby.club in De Pont

Vanaf 18 augustus 2020 tot 3 januari 2021 kun je naar de tentoonstelling Outbreak van Wobbi.club in De Pont. Tekeningen, schilderingen, illustraties… Outbreak is een presentatie met werk van tien kunstenaars en illustratoren. Als een energieke uitbarsting hangt het op een lange wand kriskras door elkaar.

Outbreak

De opstelling is associatief opgebouwd rondom begrippen als virus, explosie, pandemie en rebellie, is samengesteld door het Tilburgse kunstinitiatief Wobby.club. Dat verschillende ‘makers’ uit binnen- en buitenland met elkaar verbindt. Die vallen op door een humoristische, ongepolijste en een tikje absurdistische stijl, maar ook doordat ze graag de grenzen van hun eigen vakgebied verkennen.

Dat geldt evenzeer voor de oprichters, Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en S.L. Trumpstein. Naast hun eigen atelierpraktijk organiseren ze onder meer beurzen en tentoonstellingen en stellen ze het tijdschrift Wobby samen, dat in het oog springt door de heldere kleuren van de risoprinter waarop het wordt gedrukt. Behalve bijdragen van de genoemde oprichters bevat Outbreak werk van Ralf Kokke, David Noro, Bobbi Oskam, Rogier Roeters, Indre Svirplyte, Andrew Tseng en Nina van de Ven. Alle werken staan op zichzelf maar samen gaan ze een verrassend nieuw en prikkelend verhaal aan.

Voor meer informatie en kaartjes kun je terecht op de website van De Pont.

In het kort

  • Wanneer: 18 augustus 2020 tot 3 januari 2021.
  • Aanvang: 11:00 uur.
  • Locatie: De Pont.
  • Tickets: normaal €12,50 | Studenten €7,50.

Locatie