Agenda

Shake Rattle Roll

Tentoonstelling Shake Rattle Roll bij Park013

Wanneer: 20 januari 2019 tot 24 februari 2019 Waar: PARK Entree: Gratis

Tentoonstelling Shake Rattle Roll bij Park013

Van 20 januari tot en met 24 februari 2019 kun je bij Park013 terecht voor de tentoonstelling Shake Rattle Roll van Koen Delaere en Ide André. De tentoonstelling is elke vrijdag, zaterdag en zondag gratis toegankelijk tussen 13.00 en 17.00 uur.

Shake Rattle Roll

Voor Delaere en André is een painting nooit passief. Het is zowel de actie die overgaat op een object als het autonome beeld waar dit in transformeert. Beiden onderzoeken de uitbreiding van het schilderij door een samenkomst van activiteiten, theoretisch bronnenonderzoek, sociale media en interpersoonlijke relaties, als basis voor het maakproces. Dit samenspel, tussen actie-reactie illustreert de condities die aanwezig zijn in één en hetzelfde veld: het kunstwerk. Voor Shake, Rattle, Roll! wordt tijdens de opbouwperiode in PARK speciaal nieuw werk gerealiseerd.

Shop

Ter gelegenheid van de tentoonstelling maken Delaere en André ieder een editie van zeven werken die Park013 voor een vriendenprijsje aanbiedt aan bezoekers. Voor meer informatie over deze bijzondere edities ga naar de shop.

Locatie

Reageer op dit bericht