Agenda

Tentoonstelling vleesetende planten in Dierenpark de Oliemeulen

Tentoonstelling vleesetende planten in Dierenpark de Oliemeulen

Wanneer: 22 april 2017 tot 28 mei 2017 Waar: Dierenpark de Oliemeulen Tilburg Entree: v.a. €8,50

Tentoonstelling vleesetende planten in Dierenpark de Oliemeulen

Van 22 april t/m 28 mei 2017 staat Dierenpark De Oliemeulen in het teken van vleesetende planten. Leden van de Facebookpagina ‘Vleesetende planten’ stellen in deze periode een deel van hun privé collectie levende planten, kennis en beeldmateriaal beschikbaar voor deze unieke tentoonstelling.

Vleesetende planten

Wie kent ze niet, die grappige vleesetende plantjes in de tuincentra?  Er bestaan ontzettend veel unieke en bijzondere exemplaren. De tentoonstelling start op vrijdag 22 april en is ook in de maand mei nog te zien. In het weekend van 5 t/m 7 mei zal de collectie worden uitgebreid en zullen tevens lezingen en voederdemonstraties worden verzorgd door leden van de Facebookpagina ‘Vleesetende planten’. Zij tonen u unieke planten uit hun privé collectie en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en adviezen te geven over de verzorging en het kweken van deze planten. Tevens een kans voor zowel de beginner als de gevorderde liefhebber om in dit weekeind mede hobbyisten te ontmoeten.

Dierenpark de Oliemeulen

Naast deze unieke tentoonstelling is er uiteraard nog veel meer te zien in De Oliemeulen. Zo vindt u hier een uitgebreide collectie reptielen en kunt u de demonstratie met de slang en de spin bijwonen, waarbij u na afloop ook een slang om de nek en een spin op de hand kunt nemen. Naast de reptielen zijn er buiten onder andere nog diverse apensoorten, stokstaartjes, servals, roofvogels en nog veel meer bijzondere dieren te bewonderen. In het weekeind en tijdens de meivakantie wordt er tweemaal per dag een roofvogelshow gegeven en er is ook gelegenheid voor een hapje en een drankje op het gezellige overdekte terras.

Wilde u altijd al meer over vleesetende planten te weten komen, of lukt het u maar niet om ze in leven te houden? Breng dan een bezoek aan deze tentoonstelling met als hoogtepunt het weekeind van 5 t/m 7 mei! Deze bijzondere tentoonstelling staat van 22 april tot en met 28 mei 2017 centraal in ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’. Tevens kunnen gedurende de gehele periode vleesetende planten worden aangeschaft.

Meer informatie

  • Tentoonstelling: Van 22 april tot en met 28 mei
  • Het dierenpark is ook tijdens de meivakantie elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur
  • Locatie: Reitse Hoevenstraat nr. 30 in Tilburg.
  • Voor meer informatie en tarieven kijk op de website van de Oliemeulen of bel 013-463002.

Locatie

Reageer op dit bericht