Agenda

Bigger Picture Event

The Bigger Picture Event bij Hercules Partycentrum

Wanneer: 20 oktober 2018 om 10:00 uur tot 21 oktober 2018 om 19:00 uur Waar: Hercules Partycentrum Entree: €5,-
Bestel tickets

The Bigger Picture Event bij Hercules Partycentrum

The Bigger Picture Event is een evenement als geen ander waar vele onderwerpen professioneel aan bod komen. Er zal bij velen een bewustzijn ontstaan dat alles met elkaar verweven is. Het is bovendien al het meest besproken event van Nederland in dit genre, want het is het enige evenement in zijn soort. In oktober bij Hercules Partycentrum in Diessen.

The Bigger Picture Event

Het evenement is tot stand gekomen door gewoon te praten over diverse onderwerpen die te maken hebben met spiritualisme en filosofische denkwijze. Dit zijn interessante onderwerpen waar je niet snel met elkaar over praat, bijvoorbeeld op het werk. Vaak heerst hier een enorme taboe op en de mensen achter de organisatie merkten dat dit juist iets is waar wel over gesproken mag en kan worden. Ze merkten ook dat ze allebei interesse hebben in beide onderwerpen, dat de een er iets meer over weet dan de ander en samen hebben ze hun krachten gebundeld.

Het voelt voor hun aan als een belangrijke missie voor om kennis en informatie te delen met de mensen, omdat ze gewoon merken dat er heel veel wordt achtergehouden. Op het gebied van gezondheid, technologie en kennis. Zij hebben zelf zeer veel interesse in het brede begrip Wetenschap, Buitenaards en Spiritualisme en willen hier altijd graag veel over weten en vertellen. Voeg hier Lifestyle & Welzijn aan toe en je hebt een mooie combinatie.

Het event bestaat uit vijf onderdelen: Lifestyle, Welzijn, Spiritualiteit, Wetenschap en het Buitenaardse.

Locatie

Reageer op dit bericht