Agenda

city life church

The City Life Church in Club Smederij

Wanneer: 10 maart 2019 van 11:00 tot 12:15 Waar: Club Smederij Entree: Gratis

The City Life Church in Club Smederij

Op zondag 10 maart organiseert het Ronde Tafelhuis een groepsbezoek naar The City Life Church Tilburg in Club Smederij, gelegen in de Spoorzone. Een moderne levendige kerk met veel muziek waar veel jongeren op af komen.

De The City Life Church dienst start om 11.00 uur en duurt vijf  kwartier. Met de groep nemen we deel aan het gebed en kunnen daar achteraf over in gesprek gaan. U kunt vanaf 10:45 uur verzamelen op locatie. Aanmelden mag via 10jaar@rondetafelhuis.nl maar is niet noodzakelijk.

Het Ronde Tafelhuis

Het Ronde Tafelhuis is een interreligieus ontmoetingscentrum in Tilburg-Noord. In deze wijk hebben zich de afgelopen decennia mensen gevestigd uit alle werelddelen en met allerlei verschillende culturele, maatschappelijke en religieuze achtergronden. Het Ronde Tafelhuis biedt al deze mensen een plek om samen te komen en activiteiten te organiseren. Religie, zingeving en levensbeschouwing nemen daarbij een belangrijke plaats in. De onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd door een gezamenlijk programma-aanbod waarbij alle inwoners van Tilburg-Noord van harte welkom zijn.

Locatie

Reageer op dit bericht