Agenda

you're the top

The crow knows where the children go

Wanneer: 12 mei 2017 van 20:00 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €8,50
Bestel tickets

The crow knows where the children go

Sinds 2017 zijn intrede heeft gedaan komt er wekelijks een groep van zestien kinderen bij elkaar die in het geheim werken aan de voorstelling The crow knows where the children go, in regie van Alexandra Broeder. Zij maken zich klaar om een geheime locatie ergens in Tilburg over te nemen en het publiek mee te nemen in een trip over de kindertijd en naar mystieke plekken die we misschien lang geleden al zijn kwijtgeraakt.

 Het vertrekpunt van de voorstelling is het sprookje van de Kinderberg: de plek waar de kinderzielen van volwassen mensen voortleven, veranderd in kraaien. Een plek waar volwassenen nooit naartoe kunnen maar de zestien kinderen die de voorstelling spelen wel, en zij zullen je ermee in contact brengen. Niet iedereen kan achter het bestaan van deze voorstelling komen. Zij bevindt zich ergens diep verscholen in de parallelle programmering van het theateraanbod. Slechts zij die er iets te zoeken hebben, zullen de weg naar het theatertje waar de kinderen zijn weten te vinden.

Alexandra Broeder

The crow knows where the children go wordt geregisseerd door Alexandra Broeder. Zij maakt al enkele jaren voorstellingen waar uitsluitend kinderen in spelen. Op dit moment tourt de voorstelling Mona door Nederland en België. Mona is een theatermonoloog geschreven door Griet Op de Beeck voor een 11-jarig meisje en is zeer goed ontvangen door pers en publiek.

Verkoopinformatie

The crow knows where the children go is te zien op 12 en 14 mei op een geheime locatie in Tilburg. Als je een kaartje koopt, lichten we een tipje van de sluier op en kom je erachter waar je ongeveer moet zijn. Tickets zijn te koop vanaf € 8.50 (incl. servicetoeslag). Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theaterstilburg.nl, aan de balie van Infoservice & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht