Agenda

the machine

The Machine + Samavayo in de Hall of Fame

Wanneer: 3 oktober 2019 van 20:00 tot 00:00 Waar: Hall of Fame Entree: €14,90
Bestel tickets

The Machine + Samavayo in de Hall of Fame

De Rotterdammers van The Machine begonnen in 2007 als een psychedelische trio dat gekenmerkt werd door hun jaren ‘70 psych/fuzz-rock met lange instrumentale stukken. Sinds hun debuut bracht de band hun albums uit onder het zeer gerespecteerde Duitse label Electrohasch (o.a. Colour Haze) en hebben al enkele keren de wereld rondgetourd met hun fantastische sound.

Sinds de release van hun album ‘Offblast’ beweegt de band zich steeds meer naar een agressievere en grungy sound, zonder de uitgesponnen psychedelica uit het oog te verliezen. Doe je oordoppen maar in want met hun laatste album ‘Faceshift’ onder de arm verblijden de heren Tilburg weer met een bezoek!

Stonertrio Samavayo

De avond wordt geopend door keiharde riffs van het Duitse stonertrio Samavayo. Als je naar hun muziek luistert hoor je duidelijk waar ze de mosterd halen. Vergelijkingen met bands als Tool, Kyuss en Monster Magnet zijn niet ver weg. Vorig jaar bracht de band haar laatste album ‘Vatan’, een mix van heavy riffs en oosterse ritmesecties. Vanavond zullen de heren uit Berlijn het publiek wakker beven tijdens deze mooie double bill in Hall of Fame.

In het kort

  • Tickets: €14,90
  • Datum: 3 oktober 2019
  • Tijd: 20.00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht