Agenda

Così fan tutte

The Metropolitan Opera: Così fan tutte (Mozart)

Wanneer: 8 april 2018 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: Così fan tutte (Mozart)

Deze schitterende opera wemelt van de emoties. Oorspronkelijk was Così fan tutte (‘Zo doen allen’) gesitueerd in het 18e-eeuwse Napels. Deze nieuwe productie speelt zich af in Coney Island, jaren vijftig. Het waargebeurde verhaal gaat over de liefdesrelaties en een weddenschap van twee vrienden. De zusjes Fiordiligi en Dorabella worden danig op de proef gesteld, terwijl de vrijgezel Don Alfonso stevig de touwtjes in handen houdt.

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10:40 wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht