Agenda

Die Zauberflöte

The Metropolitan Opera: Die Zauberflote (Mozart) in Pathé

Wanneer: 29 oktober 2017 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: Die Zauberflote (Mozart) in Pathé

Die Zauberflöte werd eerder door The Met opgevoerd, maar dan in een verkorte Engelstalige versie. Nu kun je bij Pathé en CineMec genieten van een nieuwe voorstelling waarin het innemende sprookjesverhaal volledig en in het Duits wordt verteld. In zijn geniale partituur combineert Mozart volkse muziek met kunstige operaklanken. Van het vrolijke klokkenspel van de vogelvanger tot de helse coloraturen van de Koningin van de Nacht.

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10.40 uur wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande Operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten €17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht