Agenda

The Metropolitan Opera

The Metropolitan Opera – Hansel and Gretel (Humperdinck)

Wanneer: 24 december 2017 van 11:00 tot 13:30 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera – Hansel and Gretel (Humperdinck)

Live en in HD vertoont Pathé Tilburg de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York. Bovendien heb door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Op 24 december wordt Hansel en Gretel vertoond.

Een geheel seizoen kun je genieten van live en recorded operavoorstellingen. Het grote scherm, de uitstekende geluidskwaliteit en een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring die je niet mag missen!

The Metropolitan Opera – Hansel and Gretel

Een smakelijke maar donkere twist op het bekende sprookje van de Gebroeders Grimm. Alice Coote en Christine Schäfer vertolken de rol van bekende broer en zus verdwaald in het bos. Samen strijden ze tegen de vraatzuchtige heks, geportretteerd door Philip Langridge, terwijl het Met Orkest onder leiding van Vladimir Jurowski de door volksmuziek geïnspireerde melodieën speelt. Deze Kerstspecial is een extra voorstelling in het Opera programma van Pathé. Deze voorstelling bevat geen introductie met Ernst Daniël Smid.

Locatie

Reageer op dit bericht