Agenda

La Bohème

The Metropolitan Opera: La Bohème (Puccini)

Wanneer: 4 maart 2018 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: La Bohème (Puccini)

Puccini’s ontroerende opera La Bohème is een feest der herkenning, zeker in de sfeervolle, al jaren geliefde productie van Franco Zeffirelli. Een opwindende cast, bestaande uit onder meer de jonge hoofdrolspelers Sonya Yoncheva (Mimi) en Michael Fabiano (Rodolfo), brengt de ongelukkige liefdesgeschiedenis van twee Parijse bohémiens prachtig in beeld. Geniet van de opera La Bohème, die zonder meer de mooiste aria’s en duetten bevat uit het veristische operarepertoire. Heel realistisch!

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10:40 wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht