Agenda

norma

The Metropolitan Opera: Norma (Bellini) in Pathé

Wanneer: 22 oktober 2017 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: Norma (Bellini) in Pathé

The Met opent het seizoen met een veelbelovende nieuwe productie van Norma van Bellini. Het verhaal over de overspelige priesteres in de tijd van druïden en Romeinen bevat meeslepende duetten en opwindende koren. Het bekendste deel is de lyrische sopraanaria Casta Diva. In deze bel canto tragedie zingt Sondra Radvanovsky de titelrol. Joyce DiDonato vertolkt de partij van Adalgisa en hoor je Joseph Calleja als Pollione.

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10.40 uur wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten €17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht