Agenda

semiramide

The Metropolitan Opera: Semiramide (Rossini)

Wanneer: 18 maart 2018 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: Semiramide (Rossini)

Rossini’s sprankelende componeerwerk staat garant voor een adembenemend avond bel canto opera! Semiramide vertelt over de legendarische koningin van Assyrië en speelt zich af in de beroemde Hangende Tuinen. Geniet van de vele vocale hoogstandjes die bij Angela Meade en Elizabeth DeShong in uitstekende handen zijn. Hun duetten vormen de absolute hoogtepunten in deze prachtige opera van de Italiaanse grootmeester.

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10.40 uur wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht