Agenda

The Metropolitan Opera: The Exterminating Angel (Adès) in Pathé

The Metropolitan Opera: The Exterminating Angel (Adès) in Pathé

Wanneer: 3 december 2017 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

The Metropolitan Opera: The Exterminating Angel (Adès) in Pathé

Deze nieuwe opera ging in 2016 in Salzburg in première. The Exterminating Angel wordt nu voor het eerst door The Met opgevoerd. Het verhaal gaat over een groep elegante individuen die na een operavoorstelling uitgenodigd wordt voor een exclusief diner in een salon. Niemand blijkt daarna in staat om deze luxe ruimte te verlaten. De tekst is van Tom Cairns. Hij baseerde zich op een filmscenario van Luis Buñuel en Luis Alcoriza.

Introductiefilmpje

Voorafgaande aan de voorstelling om ca. 10.40 uur wordt een introductiefilmpje vertoond, verzorgd door operaspecialist Ernst Daniël Smit. Hij vertelt over de achtergrond van de opera, het ontstaan ervan, benadrukt de bekendste area’s en geeft handige informatie over de aanstaande operavoorstelling. De introducties duren ongeveer 15 minuten en worden zowel voor de start van de live- als de encore voorstellingen vertoond.

Start ticketverkoop

Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn vanaf 9 mei te koop aan de kassa of op www.pathe.nl. Er zijn ook voordelige seizoen abonnementen te koop. Informeer hierna bij de kassa.

Locatie

Reageer op dit bericht