Agenda

The war of the worlds

The War of the Worlds in première in Concertzaal Tilburg

Wanneer: 14 oktober 2017 van 20:30 tot 22:30 Waar: Concertzaal Tilburg Entree: vanaf €26,50
Bestel tickets

The War of the Worlds in première in Concertzaal Tilburg

Jeff Wayne’s meesterwerk, de science fiction rockmusical The War of The Worlds, is voor het eerst in een grote theaterversie in Nederland te zien. De première vindt plaats op zaterdag 14 oktober in Concertzaal Tilburg.

En wat het extra bijzonder maakt: de voorstelling is gemaakt met het decor van de concertzaal in het achterhoofd. Vanwege het bijzondere lichtkunstwerk en de vorm van de zaal, komen de projectiebeelden extra goed tot hun recht.

The War of the Worlds

Het verhaal, naar de roman van H.G. Wells uit 1898, gaat over een aanval van buitenaardse wezens van de planeet Mars, die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Muzikant Bert Heerink (Vandenberg) neemt je in zijn rol van journalist mee naar een tijd waarin hij als jonge man middenin deze intergalactische oorlog terechtkwam. Verwoeste steden, vluchtende mensen, vergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. The Eve of the War, Forever Autumn en Brave new world zijn slechts een aantal hits die deze legendarische rockmusical voortgebracht heeft. Ook al is de voorstelling in het Nederlands, de liedjes bevatten de originele Engelstalige teksten. Gebracht door een tienkoppige live band.

Kaartverkoop

De première van The War of The Worlds vindt plaats op zaterdag 14 oktober om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg. Tickets zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie