Agenda

woestzoeker

Theater Artemis & Theater Antigone: Woestzoeker bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 26 januari 2019 van 15:30 tot 17:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €8,-
Bestel tickets

Theater Artemis & Theater Antigone: Woestzoeker bij De Nieuwe Vorst

Woestzoeker: een bitterzoete, maar vrolijke, van de pot gerukte voorstelling waarin twee woeste zoekers hartstochtelijk ten strijde trekken tegen een niet-te-kloppen vijand: armoede. Op zaterdag 26 januari te zien in De Nieuwe Vorst. De voorstelling is 8+.

Woestzoeker

“Op een dag kwam ik thuis en waren mijn ouders weg. Het is te zeggen, zij waren gekrompen en alles rondom hen leek plots gigantisch. Ik begreep het niet. Mijn pa zat op de rand van een bloempot en mijn ma was verdwaald in het tapijt. En toen was het hek van de dam.”

Na het hyperkinetische Bekdichtzitstil (2014) schrijven Raven Ruëll en Jan Sobrie opnieuw een lofzang op het roekeloze en losbandige kind dat anders is. Sophie Warnant en Dries Notelteirs spelen twee kinderen die elkaar vinden in eenzelfde situatie. Met (geïmproviseerde) instrumenten brengen Keimpe De Jong en Arend Niks een soundscape live op de scène. Woestzoeker is een voorstelling van Theater Antigone en Theater Artemis over verwoed tegen de stroom in zwemmen. Want tegen de stroom in heeft wel degelijk zin.

Locatie

Reageer op dit bericht