Agenda

Bas Nijhuis

Theatershow van scheidsrechter Bas Nijhuis in Theaters Tilburg

Wanneer: 5 juni 2018 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: €24,50

Theatershow van scheidsrechter Bas Nijhuis in Theaters Tilburg

Eind 2017 verscheen het boek Niet zeiken, voetballen! over topscheidsrechter Bas Nijhuis. De schrijver, oud-journalist Eddy van der Ley, en scheidsrechter trekken inmiddels met het theaterprogramma, gebaseerd op het boek, volle zalen in het theater. Theaters Tilburg heeft verwelkomt hen op dinsdag 5 juni aanstaande. 

In de gelijknamige theatershow neemt Bas Nijhuis het publiek letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Daarbij worden aansprekende actiebeelden uit de praktijk getoond en door de arbiter becommentarieerd. Het gaat over wereldtoppers als Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, verschillende Nederlandse topvoetballers- en trainers en natuurlijk passeren ook verscheidene Willem II’ers de revue. Hoewel de show een rechtstreeks uitvloeisel van het boek Niet zeiken, voetballen! is, trakteren Van der Ley en Nijhuis het publiek ook op anekdotes die niet in het boek staan.

Ticketverkoop

De theatershow Niet zeiken, voetballen! staat op dinsdag 5 juni, om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets à € 24,50 (incl. servicetoeslag) zijn te koop vanaf donderdag 1 februari 12:00 uur, via de website  rechtstreeks aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht