Agenda

Theatervoorstelling

Theatervoorstelling ‘Waar is Harrie??’ in Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 30 januari 2019 van 10:00 tot 11:00 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Theatervoorstelling ‘Waar is Harrie??’ in Bibliotheek Wagnerplein

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 23 januari t/m 2 februari 2019 om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met tal van leuke activiteiten. Op 30 januari vindt de theatervoorstelling ‘Waar is Harrie??’ plaats in de Bibliotheek Wagnerplein.

Theatervoorstelling tijdens Nationale Voorleesdagen

‘Waar is Harrie??’ begint bij Suus. Suus is een meisje van 4 jaar en is heel verdrietig omdat ze haar poes Harrie kwijt is. ‘Harrie! Harrie, waar ben je nou?’ Om de poes te vinden moet ze liedjes zingen. Met live muziek van pianist Harrie Herfst.

De voorstelling ‘Waar is Harrie??’ werd speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2019 en is geïnspireerd op het prentenboek van het jaar. De voorstelling is gemaakt door Poppentheater Ennadien, kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de voorstelling.

Aanmelden

De Theatervoorstelling is gratis te bezoeken in de Bibliotheek Wagnerplein. Graag van tevoren aanmelden via wagnerplein@bibliotheekmb.nl of na 14.00 uur bij het info-punt in de Bibliotheek.

 

 

Locatie

Reageer op dit bericht