Agenda

Herrie

Theatervoorstelling Herrie in De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 9 april 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Theatervoorstelling Herrie in De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Herrie is een vurige lofzang aan eenieder die het niet helemaal eens is met hoe wereld werkt. Hij weigert om bij de pakken neer te blijven zitten. Op donderdag 9 april is de voorstelling te zien in Theater De Nieuwe Vorst.

Schrijfster en theatermaakster Maja Westerveld (1985) is gefascineerd door enkelingen, zonderlingen en het bijzondere van het doodnormale. Ze houdt van mensen die consequent net onder de melodie zingen, die klein maar dapper uren door supermarkten dwalen en onverrichter zake huiswaarts keren, en om de andere week op een verkeerde trein stappen. Meestal een internationale.

Sinds 2017 maakt ze deel uit van de artistieke kern van Abattoir Fermé, waar ze een vijfjarig ontwikkelingstraject volgt. Na het veelgeprezen Drek (2017) is Herrie haar tweede solovoorstelling. Een vlijmscherp gesprek tussen twee mensen die klem zitten in elkaar en in zichzelf, en die zich ondertussen proberen te handhaven in een wereld die om hen heen helemaal uit mekaar valt.

Kaartverkoop

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €17,- voor de vroege vogels kosten de tickets €12,-. Ook voor studenten zijn er speciale prijzen, die kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie

Reageer op dit bericht