Agenda

theatervoorstelling

Theatervoorstelling in Bibliotheek Wagnerplein tijdens de Nationale Voorleesdagen

Wanneer: 25 januari 2020 van 11:00 tot 12:00 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Theatervoorstelling in Bibliotheek Wagnerplein tijdens de Nationale Voorleesdagen

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 22 januari t/m 1 februari 2020 om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van peuters en kleuters met leuke activiteiten. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Moppereend’, van Joyce Dunbar. 

Mopperboek om vrolijk van te worden

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseert De Bibliotheek Wagnerplein een leuke en interactieve activiteit voor kinderen en hun (groot)ouders. Moppereend, het Prentenboek van het jaar (2020) is geschreven door Joyce Dunbar en geïllustreerd door Petr Horáček.

Theatervoorstelling in de Bibliotheek Wagnerplein “Nee” Eend

Moppereend is mopperig omdat haar vijver is opgedroogd. Ze kan niet zwemmen en haar humeur wordt steeds donkerder. Met haar gemopper steekt de eend vervolgens alle dieren aan. Komt dit nog wel goed? Vast wel, want na regen komt zonneschijn met soms een prachtige regenboog. Kom luisteren en meespelen met Jeugdtheater Van Niks & Van Alles. Zij spelen een korte voorstelling met aansluitend liedjes om mee te zingen!

Meer info

  • Datum: zaterdag 25 januari
  • Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
  • Voor peuters en kleuters t/m 5 jaar.
  • De toegang is gratis.
  • Wel graag aanmelden, want er is maar beperkt plaats.
  • Aanmelden voor de voorstelling kan via e-mail: wagnerplein@bibliotheekmb.nl of in de Bibliotheek Wagnerplein bij het info-punt, tijdens service-uren.

Verrasssing voor nieuwe leden

Leuke verrassing voor alle peuters en kleuters, die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, zij krijgen een vingerpopje van Moppereend cadeau!

Zelf aan de slag 

Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen extra benadrukt. Maar de bibliotheek ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen ná deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld. De bibliotheekmedewerkers zoeken graag mee naar een boek dat past bij elk kind!

Kijk ook op www.bibliotheekmb.nl/nationalevoorleesdagen

www.facebook.com/bibliotheekwagnerplein

Locatie

Reageer op dit bericht