Agenda

Thema-avond over de toekomst van democratie in Midden-Brabant

Thema-avond over de toekomst van democratie in Midden-Brabant

Wanneer: 23 februari 2021 van 19:00 tot 23:59 Waar: geen locatie Entree: Gratis

Thema-avond over de toekomst van democratie in Midden-Brabant

Directe democratie, burgerparticipatie, referenda. Voldoet de democratie in Midden-Brabant anno 2021 nog wel? Samen met de Tilburgse D66-raadsleden Koen van der Krieken en Yaşar Sazak gaan ze hierover in gesprek tijdens de T66 thema-avond op 23 februari. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Als het aan D66 ligt, wordt iedere inwoner van Midden-Brabant betrokken bij lokale besluitvorming. Koen en Yaşar vertellen je tijdens de thema-avond vol enthousiasme over welke ideeën en plannen zij hebben om de Midden-Brabantse democratie te verstevigen.

Over Koen en Yaşar

Koen is gepromoveerd aan Tilburg University op de werking van referenda op lokaal niveau en Yaşar zet zich als raadslid in om mensen mee te laten praten over de ontwikkelingen in eigen wijk en stad.

Deelname

De thema-avond begint op 23 februari om 19:30 uur. Deze avond vindt – vanwege de nog geldende corona maatregelen – online plaats via Zoom met digitale inloop vanaf 19:00 uur. Meld je vooraf aan via t66@d66middenbrabant.nl waarna je de code ontvangt waarmee je kan aansluiten via Zoom.