Agenda

theo maassen

Theo Maassen in Cinecitta met BILLY

Wanneer: 23 december 2017 van 19:00 tot 22:00 Waar: Cinecitta Entree: €10,-
Bestel tickets

Theo Maassen in Cinecitta met BILLY

Theo Maassen maakt een tour door Nederland met zijn film Billy, dit is zijn regiedebuut die begin volgend jaar in première gaat. Cinecitta organiseert een voorpremière in aanwezigheid van de regisseur die na afloop vragen uit het publiek wil beantwoorden.

De komedie over een beroemde buikspreker en zijn populaire pop Billy is op 23 december te zien in Cinecitta. In BILLY speelt de Vlaamse acteur Bruno Vanden Broecke buikspreker Gerard. Samen met Billy reist hij al jaren succesvol stad en land af, maar tegenwoordig botert het niet meer zo goed tussen de twee. Dat zorgt voor bizarre en hilarische situaties. Andere hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Ruben van der Meer, Christine de Boer (o.a. Yentl en de Boer) en Ellen Parren (o.a. Jeuk, Missie Aarde). Rond de kerstvakantie tourt Theo Maassen met zijn film BILLY door het land met voorpremières van zijn regiedebuut. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de kass .

Theo Maassen

In de film begint de grofgebekte pop Billy sterallures te krijgen en neemt hij langzaam de controle over van zijn buikspreker Gerard. BILLY is geschreven door Sander van Opzeeland en Theo Maassen. Theo Maassen over de bioscooprelease van zijn regiedebuut: “Geweldig dat Billy in de bioscoop komt. Geen betere plek om een komedie als deze te bekijken. Ik heb er met enorm veel plezier aan gewerkt en ben zelf nogal enthousiast. Ik denk dat ik er in geslaagd ben er een echt Theo Maassen-verhaal van te maken: grappig en tragisch tegelijk, bot en subtiel, grof en fijngevoelig. Een film over een ‘beautiful loser’ die knokt voor wat hij waard is.”

Locatie