Agenda

desperados road show

Tien dagen Desperados Road Show in de Spoorzone

Wanneer: 19 juli 2019 tot 28 juli 2019 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis (passe-partout tickets gratis beschikbaar)
Bestel tickets

Tien dagen Desperados Road Show in de Spoorzone

Als het om de kermis gaat, mag Tilburg zich recordhouder noemen. Naast de grootste kermis van de BeNeLux, host Tilburg tijdens de kermis ook nog eens het langstdurende festival van Nederland: Desperados Road Show. Dit jaar voor de derde keer en ze pakken groter uit dan ooit.

Foto: Camiel van de Wijdeven

Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli nemen de grootste feestconcepten van Nederland de Tilburgse Spoorzone over. Daarnaast staan er dit jaar foodtrucks, is er een grill & chill area waar je bbq-gerechten kunt eten, een zwembad en nog meer entertainment. En net als voorgaande jaren is de entree helemaal gratis.

Twee hoofdpodia

Er komen dit jaar twee hoofdpodia te staan tijdens de Desperados Road Show: The Highway en The Junction. De mainstage van vorig jaar heet dit jaar The Highway en wordt een stuk groter. Op beide podia worden verschillende concepten van Tilburgse bodem afgewisseld. Soepel by Desperados, Disco Snolly, Ik Mis de Zeroes en Sjannies Schuurtent, maar ook collectieven als Rwind, Smerrig en Café de Puinhoop van Puinhoop Kollektiv kun je verwachten. Ook staat Tilburgs grootste Silent Disco er weer.

Q-music the Party FOUT!

Ook nieuw dit jaar is de Q-music the Party FOUT! De dinsdag van de Tilburgse Kermis is traditioneel omgedoopt tot kermiscarnavals dinsdag. En met heel veel foute muziek en meezingers op het podium doet Desperados Road Show daar gewoon aan mee! De organisatie roept iedereen op om op deze avond zo fout mogelijk gekleed naar de kermis toe te komen.

Locatie

Reageer op dit bericht