Agenda

stukafest

Tiende editie Stukafest Tilburg met concerten in (0)13 studentenkamers

Wanneer: 7 februari 2019 van 20:30 tot 23:00 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Vanaf €5,59
Bestel tickets

Tiende editie Stukafest Tilburg met concerten in (0)13 studentenkamers

Vijf  studenten organiseren het 10e jaar van Stichting Stukafest Tilburg op 7 februari 2019. Stukafest Tilburg vindt plaats in 13 studentenkamers, die worden omgebouwd tot mini-podia voor artiesten om te spelen. Door het unieke concept biedt het een kans om opkomende artiesten te laten groeien, met ieder jaar wel meer dan honderd aanmeldingen lokaal tot internationaal.

De unieke locaties voor deze mini-podia kunnen verschillen van studentenkamers, tot appartementen en woningen in het centrum. Het concept biedt bezoekers een mogelijkheid om Tilburg, door middel van entertainment, te ontdekken.  Aan de hand van drie rondes kunnen bezoekers hun eigen route door Tilburg bepalen. Vervolgens worden deze drie rondes afgesloten door middel van één groot eindfeest waar iedereen bij elkaar komt om hun ervaringen te delen.

Stukafest Tilburg

Stukafest is ontstaan in Nijmegen en is ondertussen al door 12 andere steden opgepakt en verder uitgevoerd. Nu is het aan een groep van vijf studenten om het jubileumjaar weer een succes te laten worden. Omdat het een non-profit organisatie is, kan dit soms een hele opgave zijn. Door middel van een goede samenwerking tussen organisaties en bedrijven maken zij het studentenkamer festival mede mogelijk. Zo wordt de organisatie onder andere gesteund door Fontys Hogescholen, Tilburg University en Theaters Tilburg. Mede door deze steun heeft Stukafest Tilburg een mooi jubileum programma gerealiseerd.

Stukafest Tilburg vindt plaats op 7 februari met de eerste ronde om 20:30. Voor meer informatie kun je het beste de website checken.

Locatie

Reageer op dit bericht