Agenda

Tilburg Culinair 2018

Tilburg Culinair 2018 op het Louis Bouwmeesterplein

Wanneer: 27 september 2018 om 18:00 uur tot 30 september 2018 om 23:00 uur Waar: Stichting Tilburg Culinair Entree: Gratis

Tilburg Culinair 2018 op het Louis Bouwmeesterplein

Tijdens het laatste weekend van september (27 t/m 30 september) wordt de rode loper uitgerold. In het midden verschijnt een sfeervolle bar. De beste restaurants openen hun deuren. Lights, food, music, action! Het is namelijk tijd voor Tilburg Culinair 2018. 

Sterrendiner

In april werd bekend dat op de openingsavond van Tilburg Culinair, donderdag 27 september 2018, een openingsgala plaatsvindt voor sponsoren. De sponsoren worden in de watten gelegd door sterrenchef Onno Kokmeijer, een rising start die tot de zestig beste chefs ter wereld gerekend wordt. Voor één enkele avond verruilt de tweesterrenchef de keuken van Ciel Bleu in het Okura Hotel voor Tilburg Culinair.

Kokmeijer neemt zijn eigen keukenbrigade mee. Maar speciaal voor deze bijzondere gelegenheid wordt zijn team aangevuld met alle chefkoks van de deelnemende restaurants aan Tilburg Culinair.

Deelnemers & programma

De deelnemers en het programma zijn vooralsnog niet bekend. De locatie is, zoals eerdere jaren, het Louis Bouwmeesterplein.

Locatie

Reageer op dit bericht