Agenda

Tilburg in Koor 2020

Tilburg in Koor 2020 in de Muzentuin (AFGELAST!)

Wanneer: 14 juni 2020 van 13:00 tot 17:30 Waar: Muzentuin Entree: Gratis

Tilburg in Koor 2020 in de Muzentuin (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement

Op zondag 14 juni 2020 krijgt Tilburg in Koor tijdens Tilburg in Koor 2020 voor de negende keer een vervolg. De FTZ (Federatie Tilburgse Zangverenigingen) organiseert het korenevenement weer in samenwerking met Theaters Tilburg en biedt de koren daarmee een mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek. 

Het gevarieerde middagprogramma wordt georganiseerd in de omgeving van de Concertzaal en de Muzentuin. Hier kunnen koren op verschillende podia meerdere presentaties van 20 minuten geven. Er wordt net als de voorgaande jaren veel publiek verwacht!

Tarieven

Mocht je mee willen doen met Tilburg in Koor 2020? Dan heeft de organisatie nog wel een tip: reageer snel, want er is maar plaats voor een aantal koren. Een selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding en diversiteit voor het podiumprogramma. Ook voor koren buiten Tilburg is er een mogelijkheid om geplaatst te worden. De inschrijving voor Tilburg in Koor 2020 sluit op zaterdag 29 februari 2020.

Je kunt je inschrijven voor Tilburg in Koor via een mail aan secretariaat@ftz-tilburg.nl. Mocht je Tilburg in Koor willen bezoeken, dan is het overigens gratis.

Foto’s

Benieuwd naar hoe Tilburg in Koor er een beetje uitziet? Bekijk even het fotoalbum van een aantal edities geleden.

Locatie

Reageer op dit bericht