Agenda

90-jarig bestaan

Tilburg University viert 90-jarig bestaan in november

Wanneer: 16 november 2017 tot 17 november 2017 Waar: Tilburg University

Tilburg University viert 90-jarig bestaan in november

Negentig jaar geleden werd Tilburg University opgericht, gebaseerd op het gedachtegoed dat de academische wereld en de maatschappij nauw met elkaar verbonden zijn. Dit gedachtegoed is nog steeds sterk aanwezig in de manier waarop ze onderwijs geven en onderzoek doen. Voor het 90-jarig bestaan organiseert Tilburg University in november verschillende activiteiten.

Raadpleeg de volledige agenda op www.tilburguniversity.edu/agenda.

De 90ste Dies Natalis

Op haar negentigste verjaardag staat Tilburg University stil bij The Digital Society. Rector magnificus Emile Aarts, voorzitter Koen Becking, hoogleraar Ernst Hirsch Ballin spreken op deze dag en aan prof. dr. Alexander Rinnooy Kan en prof. dr. Eleonore Stump ontvangen een eredoctoraat.

  • Datum: donderdag 16 november 2017
  • Aanvang: 15.30 uur
  • Locatie: Aula (Cobbenhagen Building)

Night University – Back to the Future!

Night University is hét campusfestival van Tilburg University. Met dit evenement wil de universiteit wetenschap en maatschappij met elkaar verenigen. Iedereen mag mee Back to the Future en zichzelf onderdompelen in verleden, heden en toekomst. Met onder andere Ronald Giphart, Unilever directeur duurzaamheid Jan Kees Vis, vlogger Nanne Meijer, Greg Shapiro, Dan Hassler-Forest en Bram Peper.

  • Datum: donderdag 16 november 2017
  • Aanvang: 18.45 uur

Tilburg University on Tour

Wie jarig is trakteert, dus gaat Tilburg University on Tour. Deze unieke schooldag wordt aangeboden aan een aantal basisschoolklassen uit groep 7. Elke klas wordt gekoppeld aan een hoogleraar met wie ze vanuit Tilburg University met een speciale lustrumtrein vertrekken naar het centrum. Daar volgen de kinderen een juniorcollege en een workshop. Daarnaast vindt er een Meet the professor lunch plaats; een aantal leerlingen van het middelbaar onderwijs krijgt de kans om te lunchen met hoogleraren in eetbar De Wagon.

  • Datum: vrijdag 17 november 2017
  • Aanvang: 09.30 uur
  • Start: Campus Tilburg University

Locatie

Reageer op dit bericht