Agenda

Tilburg Zingt Wintereditie in de Stadhuisstraat

Wanneer: 15 december 2018 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Tilburg Zingt Wintereditie in de Stadhuisstraat

Het succesvolle meezingevenement Tilburg Zingt krijgt er een extra editie bij! En wel op 15 december in de Stadhuisstraat met de Tilburg Zingt Wintereditie, volledig in het teken van de feestdagen. En dat betekent met vrienden en familie meeblèren op foute kerstnummers en sfeervolle chansons. Een betere manier om jezelf voor te bereiden op de feestdagen? Die kunnen we haast niet bedenken.

Als je op Koningsnacht wel eens bij Tilburg Zingt bent geweest, weet je misschien al wel wat je van de Tilburg Zingt Kerstspecial kunt verwachten. Op een podium zingen koren uit de regio een hele rits aan meezingers. En je raad het al: meezingen maar! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de tekst van de kerstliedjes niet weet, je kunt ter plaatse een krantje bemachtigen met teksten van de liedjes. Daarbij wordt de playlist zoals altijd vooraf bekend gemaakt.

Weekend vol muziek

De kerstspecial van Tilburg Zingt is onderdeel van een muzikaal weekend in Tilburg. Op zaterdag 15 en zondag 16 december klinkt er verspreid over het winkelgebied muziek. Bezoekers worden getrakteerd op mooie kerstliederen, swingende kerstnoten en alles daar tussenin. Overdag verplaatsen de muzikale acts door het centrum van Tilburg. Tegen borreltijd worden de winterterrassen muzikaal omlijst. Daarbij heeft Zondagsmarkt Dwalerij op 16 december ook een muzikaal tintje.

Locatie

Reageer op dit bericht