Agenda

Tilburg zingt 2017

Tilburg Zingt op het Piusplein

Wanneer: 26 april 2017 Waar: Piusplein Entree: Gratis

Tilburg Zingt op het Piusplein

Wie Tilburg kent, kent Tilburg zingt. Dit jaar vindt dit grote meezingevenement plaats op woensdag 26 april 2017! Voor het veertiende jaar wordt dit gezellige evenement weer georganiseerd in het centrum van Tilburg. Deze keer verhuist Tilburg Zingt naar het Piusplein, vanwege de komst van de koning. 

Tilburg Zingt 2017

Dit evenement vindt jaarlijks plaats tijdens de koningsnacht, dus als ook jij je oranje kleren aantrekt kan Kruikenstad weer mooi oranje kleuren! Het evenement duurt van 18:00 uur tot 01:00 uur, zeven uur lang één groot feest. Ook komen de koning en koningin dit jaar natuurlijk naar Tilburg met Koningsdag, daarom moeten jullie traditiegetrouw aan het begin van Tilburg zingt het levenslied extra goed en hard mee gaan zingen!

Zoals altijd zal er bij Tilburg Zingt 2017 weer een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Het evenemententerrein wordt meestal al geopend voordat het programma begint, zodat jij en vrienden al lekker in de stemming kunnen komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek. Er zullen ook diverse kramen aanwezig zijn waar eten gehaald kan worden. Op dit evenement is iedereen welkom, van jong tot oud.

De liedjes

Tilburg Zingt is een massale samenhang van bekende liedjes. Traditiegetrouw trapt Tilburg Zingt af met het Tilburgse Volkslied en eindigt het om middernacht met het Wilhelmus. De line-up van Tilburg zingt is al bekend en kun je hier bekijken.

Foto’s

Om alvast in de oranje sferen te komen en een kleine impressie te krijgen van Tilburg Zingt, kijk dan eens tussen de foto’s van vorig jaar gemaakt door onze fotografen.

Locatie

Reageer op dit bericht