Agenda

Tilburgs Bierfestival

Tilburgs Bierfestival 25 juni 2017

Wanneer: 25 juni 2017 van 13:00 tot 18:30 Waar: Heuvel

Tilburgs Bierfestival 25 juni 2017

Op 25 juni 2017 is het weer zover, het Tilburgs Bierfestival! Ruim 25 brouwers uit Nederland, België, Duitsland, Portugal en Estland nemen deel aan dit festival. Proef een van de honderden bieren op de tap of uit de fles. In combinatie met foodstands en veel gezelligheid bruist het los op de Heuvel.

Tilburgs Bierfestival

Tilburgs grootste slijterij T Drinks organiseert dit evenement voor het twaalfde jaar op de Heuvel. 25 verschillende brouwerijen, honderden verschillende bieren Het beloofd een groot feest te worden! Aarzel niet om langs te komen en proef een van de vele biertjes! Kijk voor de deelnemende brouwerijen op de website van het Tilburgs Bierfestival

Over T Drinks

T DRINKS, dat is gevestigd in de Heuvelpoort, richt zich op de fijnproever van wijn, whisky en bier.

“Het is allesbehalve een gewone slijterij”, zegt Annie van Bergen, eigenaresse en bedenker van het T DRINKS winkelconcept. “We richten ons op de liefhebber van lekkere wijnen, whiskyfijnproevers en bierliefhebbers.” Dat doet T DRINKS door het aanbieden van een uitgebreid assortiment wijnen van het Tilburgse Verbunt Wijnkopers.

Verbunt Wijnkopers staat bekend als leverancier van kwaliteitswijnen. Van Bergen: “We richten ons enkel op kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Of het nu om whisky gaat, wijn of bier; genieten is het sleutelwoord bij T DRINKS.”

Ben je benieuwd hoe het Tilburgs Bierfestival eraan toe gaat? Neem een kijkje in het fotoalbum van 2016, foto’s gemaakt door Jeroen Vos.

Locatie

Reageer op dit bericht