Agenda

Tilburgs Bierfestival

Tilburgs Bierfestival op de Heuvel

Wanneer: 28 juni 2020 van 13:00 tot 18:00 Waar: Heuvel Entree: Gratis

Tilburgs Bierfestival op de Heuvel

Op zondag 28 juni is het weer tijd voor het het T DRINKS Tilburgs Bierfestival. Ook dit jaar is het festival op de Heuvel, hier zullen brouwers uit binnen- en buitenland hun lekkerste bieren laten proeven aan het Tilburgse publiek. 

Tilburgs Bierfestival

Honderden smaken ontdekken, veel enthousiaste brouwers ontmoeten uit binnen- en buitenland en lekkere hapjes proeven. Het kan allemaal tijdens het bierfestival, terwijl het zomerzonnetje weerkaatst op jouw goudgeel gevulde glas. Tientallen taps, fijne muziekjes en héél veel gezellige mensen! Genoeg redenen om lekker een biertje te proeven op de Heuvel.

Tilburgse brouwers

Voor de Tilburgse brouwers is het een thuiswedstrijd en dus willen ze hun meest bijzondere brouwsels laten proeven aan hun stad. De regio Tilburg is met brouwers als KraftBier, Stadsbrouwerij 013, de Gebroeders Hop en veel meer brouwerijen goed vertegenwoordigd op het festival.

Buitenlandse brouwers

Ook dit jaar zal er weer een groot aantal brouwers aanwezig zijn op de Heuvel. Welke brouwers dit zijn is nog niet bekend, wanneer dit bekend gemaakt wordt zal het zowel op onze website als op het Facebook te zien zijn.

Foto’s

Ben je vorig jaar aanwezig geweest bij het bierfestival, of gewoon benieuwd hoe het eruit ziet? Neem eens een kijkje in het fotoalbum wat onze fotograaf Ralph Jacobs vorig jaar geschoten heeft.

Locatie

Reageer op dit bericht