Agenda

Tilburgse Bierfestival

T DRINKS Tilburgs Bierfestival in je eigen achtertuin

Wanneer: 28 juni 2020 van 13:00 tot 18:00 Waar: Heuvel Entree: Gratis

T DRINKS Tilburgs Bierfestival in je eigen achtertuin

Op zondag 28 juni is het weer tijd voor het het T DRINKS Tilburgs Bierfestival. Dit jaar, door de maatregelen rondom het coronavirus, niet op de Heuvel, maar in je eigen achtertuin! Thuis kun je gaan genieten van de lekkerste bieren uit binnen- en buitenland. 

Hoe? Vraag je jezelf af… Nou door de Tilburgs Bierfestival Box te bestellen.

Festival in je achtertuin

Meedoen met het Tilburgs Bierfestival kan door vóór 20 juni jouw T DRINKS Tilburgs Bierfestival Box hier te bestellen. De box wordt in de week voorafgaand aan het festival bij je thuisbezorgd (ophalen kan ook). Op zondag 28 juni gaat de organisatie samen met jou thuis genieten van het goed gevulde pakket. Het festival verzorgt een superleuke livestream met masterclasses, een bingo, winacties, muziek, en diverse brouwers, die over hun bieren komen vertellen! Zo kan je dus vanuit je achtertuin of woonkamer alsnog meedoen aan het festival en deze dag met vele andere bierliefhebbers delen!

Wat zit er in de box?

Het pakket bestaat uit 9 flessen bier van brouwers die oorspronkelijk naar het festival op de Heuvel zouden gaan komen. Daarnaast krijg je twee Tilburgse proefglazen waarmee je je bieren op de perfecte manier kan proeven. Ook vind je in het pakket een heerlijke lekkernij, een unieke musthave en een informatieboekje met informatie over de bieren, toegangscodes tot exclusieve video content en meer! Het pakket kost €35,- en je kan het hier bestellen.

De bierbrouwers

Diverse brouwers uit het hele land doen mee met deze bijzondere dag en zijn te gast in de livestream. Tijdens deze middag maak je dus, net zoals normaal, kennis met allerlei lekkere bieren! Meer informatie vind je op  InstagramFacebook en op de website.

Locatie

Reageer op dit bericht