Agenda

Tilburgs Foodpairings dinner

Tilburgs Foodpairings dinner #2 bij Gastrobar RIX

Wanneer: 22 oktober 2020 van 17:00 tot 21:00 Waar: Gastrobar RIX Entree: €49,50
Bestel tickets

Tilburgs Foodpairings dinner #2 bij Gastrobar RIX

Gastrobar RIX presenteert op donderdag 22 oktober het Tilburgs Foodpairings dinner #2. Lange tijd was het klip-en-klaar: in een restaurant werd wijn geschonken bij je eten en daarmee basta.

Tilburgs Foodpairings dinner

Bij RIX doen ze alles een beetje anders en hebben zij een heerlijk foodpairing menu waarbij ze te gekke pairing maken met cocktails, bier, port of andere dranken. Zo hebben ze al weleens mooie gerechten gepaird met o.a. een hoptail (cocktail met bier) of een theecocktail. Dit alles om jouw culinaire beleving compleet te maken!

Tijdens het Tilburgs Foodpairings dinner gaan ze nog een stapje verder en pairen ze een aantal mooie Tilburgse dranken die Tilburg rijk is met gerechten waar de ingrediënten ook zoveel mogelijk uit Tilburg en omgeving komen.

Denk hierbij aan de heerlijke kruidenlikeur Schrobbelér, Een biertje van de monniken van La Trappe, De super hippe en artistieke Skully Gin of Cider van de vergeten appel.

De avond bestaat uit een vijfgangendiner met 5 bijpassende dranken. De kosten voor deze avond is vanaf het aperitief tot aan de koffie 49,50 (ALL-IN)

Heeft u allergieën of dieetwensen, meld het graag vooraf en zij houden hier met alle plezier rekening mee! Reserveer nu snel via  reserveren@rix-tilburg.nl want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

In het kort

  • Wanneer: donderdag 22 0ktober.
  • Aanvang: 17:00 uur.
  • Locatie: Gastrobar RIX.
  • Prijs: €49,50.

Locatie