Agenda

vrijmibo_header

Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel in de Interpolistuin

Wanneer: 2 juni 2017 van 17:00 tot 20:00 Waar: Tilburg.com Entree: Gratis

Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel in de Interpolistuin

Vrijdag 2 juni vindt voor de vierde keer Tilburgs Grootste Vrijdagmiddag Borrel plaats; bijna een lustrum! De afgelopen vier jaar heeft de borrel zich ontwikkeld tot een bekend en vast onderdeel van het Tilburg Hap Stap Festival. De borrel wordt vanaf 17.00 uur in de Tilburgse Interpolistuin gehouden. Deze grootse borrel wordt mede mogelijk gemaakt door Tilburg.com en Magazine De T.

Iedereen wordt uitgenodigd mee te borrelen om het Tilburg Hap Stap Festival goed in te luiden. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom op deze ‘Vrijmibo’ en barst het feest los met de beats van DJ Daan Geeven. Om 20.00 uur eindigt de borrel waarna de officiële opening van het festival plaatsvindt en het avondprogramma losbarst.

Laptoptas in de hoek gooien

Ivan Mols (Tilburg.com): “De borrel is bedoeld om na een week hard werken de laptoptas in de hoek te gooien en eens lekker te ontspannen.” Iedereen wordt dan ook opgeroepen om zijn of haar collega’s uit te nodigen hiervoor. Afgelopen jaren was het een groot succes en was ‘tout’ Tilburg present.

Locatie

Reageer op dit bericht