Agenda

Tilburgse kermis 2018

Tilburgse kermis 2018

Wanneer: 20 juli 2018 om 18:00 uur tot 29 juli 2018 om 23:00 uur Waar: Binnenstad Tilburg (centrum) Entree: afhankelijk van de attractie

Tilburgse kermis 2018

Met ruim 230 attracties is de Tilburgse kermis de grootste kermis van de Benelux. De Tilburgse binnenstad verandert van vrijdag 20 tot en met zondag 29 juli 2018 weer in één groot feest. Niet alleen de kermis zelf is een bezoekje waard, ook de feestjes eromheen mag je eigenlijk niet missen.

De Tilburgse kermis trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers en dat maakt het meteen het grootste evenement van de stad. Tijdens de kermis zijn er verschillende themadagen: Blauwe Zondag, Gehandicaptenmiddag, Kindermiddag, Caribbean Night en natuurlijk Roze Maandag. Ook de Kermis-mis op de eerste kermiszondag en de begrafenis met afsluitend weekend op de laatste dag zijn een bezoekje absoluut waard.

Heb je vragen over de Tilburgse Kermis? Check dan ook eens dit artikel waarbij de meest gestelde vragen beantwoorden!

Openingstijden

Dagprogramma’s

Roze Maandag

roze maandag

De drukst bezochte dag van de Tilburgse kermis is Roze Maandag, één van de grootste homo-evenementen van Nederland. De binnenstad van Tilburg kleurt roze en op elke straathoek en plein is het feest. Wil je een kleine indruk krijgen van Roze Maandag in Tilburg? Bekijk dan ook eens de fotoboeken van afgelopen jaren. Op zoek naar de leukste feestjes? Check dan dit artikel.

In een notendop

  • De Tilburgse kermis is gratis te bezoeken
  • De kermis is zo’n 3 kilometer lang en staat in het centrum van de stad
  • De kermis is sinds 2016 geen lint, maar een rondje
  • In de Amstel Bierhal treden tien dagen lang Hollandse artiesten op
  • In de Spiegeltent op het Koningsplein staat jaarlijks een kermisexpositie
  • Op de Nostalgische kermis zijn de prijzen extra laag
  • Meer informatie over de kermis vind je op Tilburg.com/kermis

plattegrond-kermis

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht