Agenda

tilburgse kermis 2020

Tilburgse Kermis 2020

Wanneer: 17 juli 2020 om 15:00 uur tot 26 juli 2020 om 23:00 uur Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

Tilburgse Kermis 2020

Een kermis zoals we die gewend zijn, dat zit er niet in. En dus wordt het dit jaar geen kilometers lang kermislint, maar zo’n vijftig verschillende attracties op drie verschillende pleinen.

Zo komt er een nostalgische kermis op het Koningsplein en worden het Besterdplein en een deel van de Schouwburgring afgezet voor verschillende attracties. Eén van die attracties, het reuzenrad, blijft maar liefst twee maanden staan op de Spoorlaan. De rest van de Tilburgse kermis duurt – zoals we gewend zijn – tien dagen en start op vrijdag 17 juli 2020.

De kermispleinen zijn dagelijks om 13:00 uur geopend en op doordeweekse dagen duurt de kermis tot 21:00 uur.

Gratis entree

De gemeente gaat geen entree vragen voor de kermis. Er komen wel gastheren en -vrouwen aan de poort te staan die ervoor zorgen dat de kermispleinen veilig te bezoeken zijn. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd en geldt nog steeds de anderhalve meter afstand tussen bezoekers.

Samenwerkingen met lokale ondernemers

De komende tijd moet er steeds meer bekend worden over de Tilburgse kermis. Zo is het de bedoeling dat lokale ondernemers in de binnenstad ook een rol krijgen binnen de kermis. Daar wordt momenteel nog hard aan gewerkt. Blijf onze kanalen in de gaten houden. We melden het direct als er meer bekend is.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.

Vakantietips in TIlburg

 

Locatie

Reageer op dit bericht