Agenda

Tilburgse Plattelandsfair in de Koepelhal en Wagenmakerij

Tilburgse Plattelandsfair in de Koepelhal en Wagenmakerij

Wanneer: 17 april 2017 van 10:00 tot 16:00 Waar: Koepelhal Entree: Gratis
Bestel tickets

Tilburgse Plattelandsfair in de Koepelhal en Wagenmakerij

Op Tweede Paasdag (maandag 17 april) vindt van 10.00 tot 16.00 uur de tweede editie van de Tilburgse Plattelandsfair plaats. Tijdens dit evenement worden de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone omgetoverd tot een unieke locatie waar stad en platteland hand-in-hand gaan en waar bezoekers kunnen genieten van lekker eten, leuke activiteiten en een gezellige rommelmarkt.

Tilburgse Plattelandsfair

Wederom is er een groot aantal verschillende foodtrucks en boerderijwinkels waar bezoekers een hapje en een drankje bij elkaar kunnen ‘scharrelen’. Ook zijn er kraampjes met brocante artikelen en verse lokale boerenproducten. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten opgezet zoals knutselen, een stropiramide, een springkussen, een heuse vogelshow en een knuffelplein met levende boerderijdieren. Kortom vertier voor jong en oud.

Brunch

Iedere bezoeker heeft de mogelijkheid om een lekkere brunch bij elkaar te verzamelen op de verschillende foodarea’s, kinderen worden vermaakt in de knutseltuin of in de levende boerderij. Door samenwerkingen met verschillende bedrijven levert Tilburgse Plattelandsfair een cultureel, maatschappelijk en sociaal programma voor jong en oud. Voedsel is hierin de verbindende factor die families samenbrengt en je meer te weten laat komen over de herkomst van eten.

Meer informatie

Entree is gratis. Wil je een kraam op onze rommelmarkt? Neem dan contact op via www.boerenbrunch.nl. Een kraam kost €30,-. Kinderen kunnen met hun eigen kleedje een plek reserveren voor €10,-

  • Datum: Maandag 17 april (Tweede Paasdag)
  • Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Koepelhal & Wagenmakerij
  • Entree: Gratis
  • Facebook

Locatie

Reageer op dit bericht