Agenda

tilburgse tapas tocht

Tilburgse Tapas Tocht / Dwaalgebiedwandeling

Wanneer: 19 april 2019 van 15:30 tot 20:00 Waar: Velerlei Entree: €39,95
Bestel tickets

Tilburgse Tapas Tocht / Dwaalgebiedwandeling

Jullie genieten van een wandeling met gids door de mooiste winkelstraatjes van Tilburg. Tijdens de tocht verzamelen jullie bij bijzondere delicatessenwinkels van Tilburgse ondernemers jullie voor-en nagerecht dat jullie op de laatste locatie opeten. Als hoofdgerecht wordt een met liefde bereidt Marokkaans shared dinner geserveerd.

Dit is een uitje met stadswandeling én een compleet diner!

Programma

  • Hapjes en drankje bij Buutvrij Ontvangst met een hapje en een drankje in het creatiefste koffiecafé van Tilburg: Buutvrij. Hier wordt het programma uitgelegd en krijgen jullie een picknickmand mee.
  • Wandeling met gids en picknickmand door het Dwaalgebied Onze gids neemt jullie vervolgens mee op pad in het prachtige Dwaalgebied. Hij vertelt over de geschiedenis en de architectuur van het gebied. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
  • Tijdens de wandeling hapjes verzamelen Diverse winkels in het Dwaalgebied zullen jullie ook van binnen ontdekken en hier halen jullie alle ‘Tilburgse Tapas’ op.

Jullie komen langs bij: de Kaaszaak, Burgerij en Zoete zaken.

  • Dineren bij onze nieuwe locatie: De Branding. Jullie arriveren tot slot van de wandeling bij onze nieuwe sfeervolle locatie waar jullie als voorgerecht gaan genieten van de door jullie verzamelde hapjes. Vervolgens bereidt Rachid van de Couscousbar met liefde een heerlijk Marokkaans diner waarbij je smaakpapillen verwend worden. Maar dat is nog niet alles, om af te sluiten staat jullie opgehaalde toetje op het menu.

Eten van échte Tilburgse ondernemers, een voorbeeldmenu

Ontvangst

Één biertje of wijntje p.p. + diverse hapjes zoals olijven, nootjes, warme taco’s etc.

Voorgerecht

Kaasjes van de Kaaszaak en bijvoorbeeld olijven, droge worst, zongedroogde tomaten, gerookte ham etc.

Hoofdgerecht

Shared dinner van Rachid’s vers bereide couscous en tajines met allerlei lekkernijen zoals sticky chicken, verschillende verse groentes en kleurrijke toppings en bijgerechten om het geheel af te maken.

Nagerecht

Brownies van Zoete Zaken

(Natuurlijk houden ze rekening met alle allergieën en dieetwensen die jullie opgeven)

In het kort

Prijs: € 39,95 p.p.

  • entree met hapjes en drankje
  • Dwaalgebied wandeling met gids
  • Compleet 3-gangen diner

(prijs is excl. drankjes tijdens het diner)

Locatie

Reageer op dit bericht