Agenda

open dag

Tilburgse wijkcentra houden open dag

Wanneer: 24 juni 2018 van 10:00 tot 20:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Tilburgse wijkcentra houden open dag

Op zondag 24 juni houden alle Tilburgse wijkcentra een open dag. Het is het uitgelezen moment om eens een kijkje te nemen bij het wijkcentrum in jouw buurt. Maar ook om jouw vertrouwde of juist een ander wijkcentrum beter te leren kennen. Tussen 10.00 en 20.00 uur (de precieze tijden verschillen per centrum) vinden er in de centra uiteenlopende leuke activiteiten plaats voor jong en oud.

Open dag

Het wijkcentrum is vooral een plek van ontmoeting en ontwikkeling. Iedereen is er welkom voor sociale, educatieve, culturele, dienst- en hulpverlenende activiteiten. ContourdeTwern, de organisatie die veertien Tilburgse wijkcentra beheert, brengt dit tijdens de open dag extra voor het voetlicht. Wijkbewoners kunnen zo proeven wat het wijkcentrum voor hen te bieden heeft.

Greep uit het programma

Bij de Westerbazaar in ’t Sant kunnen bezoekers kennismaken met de vele culturen die Tilburg-West rijk is. In De Symfonie (aan de Eilenbergstraat) treden plaatselijke muzikanten, dichters, zangers, rappers en DJ’s op tijdens het Zomerfestival. In De Baselaer staan gezonde voeding en meer bewegen centraal. Het wijkcentrum aan de Hoefstraat presenteert activiteiten die met dit thema te maken hebben. De Spijkerbeemden aan de Don Sartostraat pakt uit met een modeshow en optredens van Tiamo Kosten (finalist Volkszanger Junior) en Jolanda Bergmans (finalist Kleintje Hollands). Kijk voor het complete overzicht van wijkcentra en activiteiten op de website.

Duurzame wijkcentra

De Tilburgse wijkcentra worden steeds duurzamer. Enkele gebouwen hebben zonnepanelen, er worden gezonde producten aangeboden en er worden nu ook fairtrade producten aan het assortiment toegevoegd. Bezoekers van de open dag genieten onder meer van fairtrade koffie en thee.

Locatie

Reageer op dit bericht