Agenda

Bierpullenschuiven

Tilburgs kampioenschap bierpullenschuiven bij Café Bolle

Wanneer: 23 februari 2020 van 16:11 tot 18:11 Waar: Café Bolle Entree: €5,-
Bestel tickets

Tilburgs kampioenschap bierpullenschuiven bij Café Bolle

CV + Motivatie presenteert: het eerste TK BIERPULLENSCHUIVEN tijdens Carnavalszondag bij Café Bolle op zondag 23 februari.

Bierpullenschuiven

Op zondag 23 februari, carnavalszondag, is Café Bolle de locatie voor het eerste TK Bierpullenschuiven ooit. Deelnemers moeten op de 15 meter lange wedstrijdtafel zo dicht mogelijk bij de rand proberen te glijden met een gevulde bierpul. De persoon die na 2 rondes het dichtst bij de rand is gekomen met de pul mag zich een jaar lang Tilburgs Kampioen Bierpullenschuiven noemen en ontvangt naast een officiële kampioenstrui, ook iedere dag een biertje voor hem/haar en een vriend(in), te nuttigen tijdens de vastenperiode na Carnaval, mede mogelijk gemaakt door Heineken 0.0%

Alle deelnemers krijgen twee kansen om de bierpul zo dicht mogelijk bij de rand te schuiven en ontvangen bij deelname naast een onderscheiding ook een biertje. Het evenement begint om 16:11 uur en duurt tot circa 18:11 uur. Deelnemers kunnen zich voor slechts €5,- inschrijven.

Let op! Er zijn slecht 111 startplaatsen, tevens ontvangen de eerste 11 aanmeldingen kosteloos het CV + Motivatie strijkembleem van dit jaar.

Locatie