Agenda

Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool met ‘Bambi’in Theaters Tilburg

Wanneer: 16 maart 2019 van 20:15 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €24,50
Bestel tickets

Toneelgroep Oostpool met ‘Bambi’in Theaters Tilburg

Bambi is na Robin Hood het tweede deel in de theaterreeks What’s in a fairytale?! waarin oeroude verhalen met nieuwe ogen worden bekeken.De voorstelling van Toneelgroep Oostpool is zaterdag 15 maart te zien in Theaters Tilburg!

Bambi

In 1923 schreef de Oostenrijkse schrijver Felix Salten zijn roman Bambi, een leven in het woud. Bambi groeit op met  the hard way: de jager schiet zijn moeder dood. Of je nu het boek leest of de Disney-film ziet, het is misschien wel het zieligste verhaal ooit; een lief klein hertje zonder mama.

Regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht vragen zich in Bambi af waarom dat zo zielig is? Willen we liever slachtoffer zijn dan dader? Het Bambi-verhaal geeft hen aanleiding om de ogenschijnlijk natuurlijke verdeling tussen daders en slachtoffers binnenste buiten te keren.

Was Bambi eigenlijk wel zo zielig? Bambi zelf geeft het antwoord. In deze voorstelling zie je het eens zo onschuldige hertje zoals je hem nooit eerder zag: als regisseur van zijn eigen verhaal. Het echte verhaal. Koop nu je tickets!

In het kort:

  • Tickets: eerste rang €24,50, tweede rang €19,50 en derde rang €17,-
  • Locatie: schouwburg, Theaters Tilburg
  • Tijd: begintijd 20:15 uur, eindtijd nog onbekend
  • Wanneer: zaterdag 16 maart

Locatie

Reageer op dit bericht